Omdömen

Det viktigaste för oss är vad du som kund tycker om våra tjänster. Nedan kan du se ett axplock av våra kunders omdömen och recensioner.

Obs. Glöm inte också att du alltid har Nöjd-Kund-Garanti, läs mer om det här »

Boka flyttstädning »

Edvin Lindholm Edvin Lindholm skrev den 2020-05-28 den 12:47:

Hej Niklas, Lite feedback. Jag är fantastiskt nöjd med era tjänster. Han som är här hos oss är både professionell, noggrann och trevlig. Vi är mycket glada för att vi anlitat er. Ha en fin dag! Edvin Lindholm Verksamhetschef/Föreståndare nytida


Linnea Linnea skrev den 2020-05-19 den 14:43:

Vill tacka Carina städ för ett utmärkt jobb när det kom till vår flyttstädning. Allt väldigt noga utfört 4/5 stjärnor, endast för att ni kom lite senare än avtalad tid.


Marcus Berglund Marcus Berglund från Bålsta skrev den 2020-05-02 den 14:29:

Hej! Tack för sist (visningsstädning), vi blev väldigt nöjda och vill gärna boka flyttstädningen också till Juli.


Peter Johansson Peter Johansson skrev den 2020-04-15 den 07:52:

Vi kan varmt rekommendera Carina Städ. De utförde vår flyttstädning av radhus ytterst proffesionellt. De var lätta att boka med, dök upp i tid och huset var skinande rent efteråt, allt till en mycket rimlig peng. Jag fick tag på företaget via rekommendation och kommer själv absolut rekommendera dem vidare i min tur./Peter


Theres Engström Theres Engström skrev den 2020-03-21 den 13:34:

Haft flyttstäd på Råsegelgatan 8 för en vecka sedan.. Herregud vilken städning, vi blev såå imponerade, trodde aldrig det kunde bli så fräscht. Rekommenderas verkligen! Tusen tack!!


Åsa Larsson Åsa Larsson från Nyköping skrev den 2020-01-07 den 15:07:

5 plus till Carina Städ


Anna Larsson Anna Larsson skrev den 2019-12-20 den 13:01:

De skötte mitt flyttstädning och jag är jättenöjd med resultatet. Allt sköttes smidigt. Väldigt trevliga och tillmötesgående! Anna Larsson


Kendy Ståhl Kendy Ståhl skrev den 2019-10-22 den 11:23:

Rekomendation från mäklaren och Carinas städ fick ta flyttstädningen av min bostadsrätt. Resultatet var super bra!


Sara Sara skrev den 2019-10-22 den 11:22:

Köparen besiktigade städningen av min lägenhet på Femte Tvärgatan och var supernöjd. Tack så mycket för hjälpen ????


Jonas Jonas skrev den 2019-10-22 den 11:22:

Använde Carina Städ till att städa morsans lägenhet när hon gick bort, vi kom överens om att jag skulle låsa upp lägenheten söndag 19/5 vid 10 och så skulle de komma över och städa någon gång efter det. Var över vid kl 17 och då höll de på med det sista. Håkan på ÖBO ringde på måndagen och var supernöjda med städningen och vad jag vet så är ÖBO jäkligt stränga när det gäller flyttstädning. Jag rekommenderar Carina städ då jag är skitnöjd med resultatet. Jonas


Hendrikus Hendrikus skrev den 2019-10-22 den 11:22:

Hej, Tänkta bara tala om att städningen på Medelpadsvägen var verkligen i världsklass. Fantastiskt bra städat och både vi och köparen är verkligen jättenöjda Vill du framföra ett stort tack till de som gjorde jobbet. Kommer naturligtvis rekommendera er till andra som behöver anlita städfirma. Med vänlig hälsning Hendrikus Derksen Medelpadsvägen 37


Danell Danell skrev den 2019-10-22 den 11:21:

Tack för städningen av lägenheten på Bagaregatan 9B i Nyköping! Hyresvärden har granskat städningen och är nöjd. Vi betalar fakturan i morgon, måndag. Vänliga hälsningar Eric och Anders Danell


Jill Wulff Jill Wulff skrev den 2019-10-22 den 11:21:

Hej Har kollat in städningen och det såg mkt bra ut. Hälsa gärna gänget som var där och gjorde ett bra jobb ett stort Tack från mig. Best regards, Jill Wulff Head of Procurement


Bernt Klingberg Bernt Klingberg skrev den 2019-10-22 den 11:20:

Hej Vill bara berätta att vi i dag har varit i huset och sett er städning och tycker att den var utmärkt gjord. Hälsningar Bernt Klingberg


Anne Vainio Anne Vainio skrev den 2019-10-22 den 11:20:

Vi är jättenöjda med städningen på Silkeborgsgatan och vi tackar så jättemycket! Lova att berömmet kommer städarna tillgodo! De är guld värda! Tack!


Anton Malmqvist Anton Malmqvist skrev den 2019-10-22 den 11:20:

★★★★★ för 6 dagar sedan Fantastiskt personal och trevligt bemötande när man ringer, professionellt bemötande och utförande av de tjänster man anlitar dem för


Camilla Camilla skrev den 2019-10-22 den 11:19:

Tack! Betalade direkt. Tack för snabb hantering och fantastisk städning. Ska rekommendera er vidare till folk jag känner. Med vänlig hälsning, Camilla


Mats Eliasson Mats Eliasson skrev den 2019-10-22 den 11:19:

Hej, super. Tack för ett bra jobb. Kommer definitivt rekommendera er till andra. Vänlig hälsning Mats Eliasson Karlstad


Weronica Åberg Weronica Åberg skrev den 2019-10-22 den 11:19:

Hej Vi var så nöjda med er när vi flyttade så jag har rekommenderat er till mina föräldrar inför deras flytt. Träffar dem i morgon och återkommer med alla uppgifter så snart jag kan men ert förslag 1/6 verkar vara ett bra förslag. Med vänlig hälsning Weronica Åbergä


Emilia Angergård Emilia Angergård skrev den 2019-10-22 den 11:18:

Det var så himla enkelt, jag bokade bara via deras hemsida, bestämde en tid då dom skulle komma till gamla lägenheten. Vi möttes upp och jag låste bara upp till dom och sen när dom var klara så ringde dom 1h i förväg så åkte vi bara dit, låste och sen hade vi städbesiktning dagen efter. Dom var även trevliga, super duktiga och städade sjukt noga, tror det tog hela dagen för dom vilket bara betydde att dom gjorde ett bra jobb!


Åsa Jörholt Åsa Jörholt skrev den 2019-10-22 den 11:18:

Hej! Nu är besiktningen gjord på Varbergagatan. Allt blev godkänt. Tack så mycket för hjälpen, vi är jättenöjda och kommer att rekommendera er till andra som behöver hjälp med städ! Ha en bra dag! Med vänlig hälsning, Åsa Jörholt


Eije Johansson Eije Johansson skrev den 2019-10-22 den 11:18:

Tack, det var jätte bra gjort från säljare/köpare på Rosenstensvägen 37 i Kode


Fredrik Haarberg Fredrik Haarberg skrev den 2019-10-22 den 11:17:

Vill passa på att tack för en bra flyttstädning på Östra Tullgatan 8C i tisdags. Mycket nöjd. Jag återkommer om grillby. Hälsningar Fredrik


Pär Douhan Pär Douhan skrev den 2019-10-22 den 11:17:

Hej, Jag är mycket nöjd med den fantastiska flyttstädningen som ni gjorde. Extremt bra. MVH Pär Douhan


Inger Inger skrev den 2019-10-22 den 11:16:

Vi är väldigt nöjda med den utmärkta städningen av Baldersvägen 6 i Sorunda! Mvh Inger Bäckström


Lena Norrvik Lena Norrvik skrev den 2019-10-22 den 11:16:

De utförde beställd flyttstädning perfekt. Jag kan rekommendera denna städfirma 5 av 5 i betyg


Thomas Ahlin Thomas Ahlin skrev den 2019-10-22 den 11:15:

Hej, Ett jättestort tack för oerhört bra flyttstädning avseende min hyreslägenhet på Idrottsgatan 6A den 9/6. Ert företag rekommenderas varmt! Toppbetyg! Med vänlig hälsning, Thomas


Monika & Tom Monika & Tom skrev den 2019-10-22 den 11:15:

Vi på Fårövägen 4 i Virsbo var jätte nödja med er städning av vårt hus Mvh/Monika & Tom.


Lotta Mattsson Lotta Mattsson skrev den 2019-10-22 den 11:14:

Hej å hå, Igår hade ja en städpatrull från er som gjorde en flyttstädning i min mammas hus på Kättingvägen 35 i Ramnäs. Jag vill ge en jättestor eloge till dessa killar å tjejer som va där å gjorde detta. Helt fantastiskt jobb! Hela huset skiner å min mamma skulle varit stolt å lämna över huset till dess nya ägare. Ja kommer glatt att rekommendera er till vänner å bekanta ???? Mvh Lotta Mattsson


Christer S Christer S skrev den 2019-10-22 den 11:14:

Mycket nöjd med gårdagens flyttstädning på Johannesbäcksgatan 78c i Uppsala. Inga problem vid besiktningen i dag. Tack och God Jul

Listnavigering för gästbok


Susanne Susanne skrev den 2019-10-22 den 11:14:

Hej, vi är bort över helgerna och behöver ingen städning. Vi ses igen den 13 Januari. Tack för det här året och ett bra jobb. Susanne


skrev den 2019-10-22 den 11:13:

Precis betalat. Utmärkta städtjejer! Mvh Kjelle


Sureka och Sepehr Sureka och Sepehr skrev den 2019-10-22 den 11:13:

Hej, tack för ett fint arbete idag. Hälsa tjejerna från oss på Durovägen 9! Mvh Sureka och Sepehr


Gunnel Karlsson Hedemora Gunnel Karlsson Hedemora skrev den 2019-10-22 den 11:12:

Tack tjejer för fönsterputsen i går. Ni gjorde ett jättebra jobb. Kul att komma hem till så fina blanka fönster Tack! Hälsningar Gunnel i Hedemora


Lilla centaralgatan Lilla centaralgatan skrev den 2019-10-22 den 11:12:

Tack så jätte mycket och tack för ett ordentligt bra jobb! mvh annakarin


Erik Hansen Sandviken Erik Hansen Sandviken skrev den 2019-10-22 den 11:12:

Vi är supernöjda! Tack så mycket för ett toppenjobb!


Agneta o Åke Täpp Agneta o Åke Täpp skrev den 2019-10-22 den 11:11:

Hej Vi vill bara framföra vårt tack till tjejerna som hjälpte oss att flyttstäda, har aldrig sett en så välstädad lägenhet. Dom gjorde verkligen ett kanon jobb. Vi kommer verkligen att rekommendera er till alla som behöver hjälp med städning. Agneta o Åke Täpp Lagerlöfsgatan 3B Uppsala


Bruno Bagge Bruno Bagge skrev den 2019-10-22 den 11:10:

Tack för ett väl utförd arbete, det blev godkänt av Gavlegårdarna. Hälsningar Bruno Bagge


KR Trafik AB KR Trafik AB skrev den 2019-10-22 den 11:09:

Tack för ett fint samarbete 2014, våran verksamhet i Gästrikland har fått nya ägare.


Marie Marie skrev den 2019-10-22 den 11:09:

Elin och Ellinor gjorde vårt kök strålande rent med ett leende på läpparna. Carina städ rekommenderas varmt.


Ingrid Ingrid skrev den 2019-10-22 den 11:09:

Tack för ett bra jobb! Hälsn Ingrid


B.Dackell B.Dackell skrev den 2019-10-22 den 11:08:

Hej! Jag vill verkligen berömma Amanda som gör ett jättebra jobb här hemma.


Daniel Nygren Daniel Nygren skrev den 2019-10-22 den 11:08:

Vill bara säga att ni gjorde ett jätte bra jobb och de blev väldig fint! MVH Daniel Nygren i strömsbro


Ottemark Ottemark skrev den 2019-10-22 den 11:02:

Bra jobb! Tack tack! Ottemarks i Fagerviken


Johanna Johanna skrev den 2019-10-22 den 11:01:

Vi var iaf jättenöjda med Idas städning!


Hillströms Hillströms skrev den 2019-10-22 den 11:01:

TACK FÖR ALLT CARINA. DU/NI ÄR BÄST! Jag rekommemnderer er till all!! och hoppas att ni har plats för oss den dagen då jag går upp i tid igen! Kramar Hillströms


Tomas Tomas skrev den 2019-10-22 den 11:00:

Tack, för att ni kom så fort och hjälpe oss med reklamationen vi hade. Det var service och kundvård /Tomas i sandviken


Lars Lindren Lars Lindren skrev den 2019-10-22 den 11:00:

Hej Vill tacka för väl utförd flyttstädning i samband med min flytt från waldenströmsgatan 5b i Gävle MVH Lars Lindgren


Borgar skolan Borgar skolan skrev den 2019-10-22 den 11:00:

Ett stort tack, för ert bidrag till vårt projekt "Hjälpa oss rädda världen" till förmån för Unicef.


Åsa Åsa skrev den 2019-10-22 den 10:59:

Tack för den här gången! Det har varit jätteskönt att ha haft städning, men vi får klara oss utan ett tag nu! /Mvh. Åsa


Kristina Johansson Kristina Johansson skrev den 2019-10-22 den 10:59:

Min mor är mycke nöjda med er. Hon tycker det är så bra att det kommer samma kvinna till henne varje gång. Känns mycke bra för mig som bor i stockholm och har min mor i sandviken. Ett stort tack


Anna och Peter Anna och Peter skrev den 2019-10-22 den 10:59:

God Jul och Gott Nytt År. Det vart jätte fint efter eran Jul städning. /Anna och Peter


Anita Anita skrev den 2019-10-22 den 10:58:

Tusen tack för jätte fin städning. Dig kommer jag att rek. MVH Anita fd smalavägen 1B Sandviken


Andreas Lund Andreas Lund skrev den 2019-10-22 den 10:58:

Har ert städabonnemang och den första städningen genomfördes idag. Är jättenöjd! Beröm till städerskan. Det var rent och luktade fräscht i hela lägenheten Mvh Andreas på Rågång.


Pär Olsson Pär Olsson skrev den 2019-10-22 den 10:58:

Tack tjejer för flyttstädningen. Jag blir mycke nöjd. mvh Pär Olsson


Familjen Andersson Familjen Andersson skrev den 2019-10-22 den 10:57:

Städabonnemang var det bästa vi har skaffat oss /Familjen Andersson


Anna Eriksson Anna Eriksson skrev den 2019-10-22 den 10:57:

Hej Tack, för hjälpen med flyttstädningen. /Anna på Brynäs


 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK